Opkvalificering til “Mad og servering”

Klik her for at downloade en pjece om opkvalificering til “Mad og servering”.


Som bekendt er der mangel på arbejdskraft i hotel- og restaurationsbranchen. På dette opkvalificeringsforløb erhverver kursisterne sig nogle kompetencer, så de kan blive ansat i branchen.

Kursisterne vil blandt andet få viden om gæstebetjening, de vil lære hvordan de samarbejder med virksomhedens øvrige medarbejdere og de vil få viden om, hvordan de kan medvirke til at skabe en god atmosfære, der giver gæsterne en positiv helhedsoplevelse.

Et bredt, fagligt indhold, som kursisterne har på skemaet under opkvalificeringsforløbet:

  • Intro

  • Produktionskøkkenets redskaber og udstyr

  • Råvarer i køkkenet

  • Anretning

  • Salg og service i gæstebetjening

  • Servering og betjening ved selskaber og konferencer

  • Håndtering af konflikter og klager fra gæsten

  • Servering af vin

  • Grundtilberedning

  • Tilberedning af det varme og kolde køkken

  • Almen fødevarehygiejne

  • Køkkenets kolde og varme desserter

Matchdag

Hvornår: Tirsdag den 19. marts 2024, kl. 12.00-14.00.
Hvor: HANSENBERG, Skovvangen 28, 6000 Kolding.

Introforløb og opkvalificeringsforløbet

  • Introforløbet starter den 19. februar og slutter den 22. februar 2024.

  • Faglig opkvalificering fra den 23. februar til den 8. april 2024.

  • Der er undervisningsfri i uge 13.

Tilskud og puljer til grøn omstilling

Der er flere forskellige puljer og muligheder for tilskud, når du ansætter til grøn omstilling.

Klik her for at læse mere om mulighederne for tilskud.

Kontaktperson og tilmelding af din virksomhed

Billund: Carsten Nyvang på tlf. 79 72 73 83

Haderslev: Morden Hansen på tlf. 51 54 21 05

Læs gode historier om services, som Job7 kan tilbyde, lige nedenfor:

 

Vi er kun et opkald væk

Hvis du sidder med en konkret problemstilling i din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte dit lokale jobcenter. Vi tager gerne en indledende snak i telefonen eller aftaler et møde hos jer.