Opkvalificering til “Mad og servering”
Klik her for at downloade en pjece om opkvalificering til “Mad og servering”.
Som bekendt er der mangel på arbejdskraft i hotel- og restaurationsbranchen. På dette opkvalificeringsforløb erhverver kursisterne sig nogle kompetencer, så de kan blive ansat i branchen.
Kursisterne vil blandt andet få viden om gæstebetjening, de vil lære hvordan de samarbejder med virksomhedens øvrige medarbejdere og de vil få viden om, hvordan de kan medvirke til at skabe en god atmosfære, der giver gæsterne en positiv helhedsoplevelse.
Et bredt, fagligt indhold, som kursisterne har på skemaet under opkvalificeringsforløbet:
Intro
Produktionskøkkenets redskaber og udstyr
Råvarer i køkkenet
Anretning
Salg og service i gæstebetjening
Servering og betjening ved selskaber og konferencer
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten
Servering af vin
Grundtilberedning
Tilberedning af det varme og kolde køkken
Almen fødevarehygiejne
Køkkenets kolde og varme desserter
Matchdag
Hvornår: Tirsdag den 19. marts 2024, kl. 12.00-14.00.
Hvor: HANSENBERG, Skovvangen 28, 6000 Kolding.
Introforløb og opkvalificeringsforløbet
Introforløbet starter den 19. februar og slutter den 22. februar 2024.
Faglig opkvalificering fra den 23. februar til den 8. april 2024.
Der er undervisningsfri i uge 13.
Tilskud og puljer til grøn omstilling
Der er flere forskellige puljer og muligheder for tilskud, når du ansætter til grøn omstilling.
Klik her for at læse mere om mulighederne for tilskud.
Kontaktperson og tilmelding af din virksomhed
Billund: Carsten Nyvang på tlf. 79 72 73 83
Haderslev: Morden Hansen på tlf. 51 54 21 05
Læs gode historier om services, som Job7 kan tilbyde, lige nedenfor: